Make your own free website on Tripod.comThe AJAX page

Polls | Oud Nieuws | Linkz | Downloads | AJAX informatie | Gastenboek | Foto's | Forum | Contact US | Verdien GRATIS geld!

binnenkort:

http://clix.to/ajax

META NAME="DESCRIPTION" CONTENT="Ajax site van de topclub die in nederland gevestigd is. Hele mooie site. Kijk maar een rond op onze verekte mooie site!!!!!!!!!!"> The AJAX Page


NEXT: Winterstop
LAST: Fc Utrecht - AJAX ; v.d Meyde

Bekijk onze Filmjes onder "Downloads"!! Misschien wil je GRATIS geld kijk dan ff op de rubriek "verdien GRATIS geld"!!

ajaxlogo.gif

Kampioen
Kan AJAX denk je de leidende positie in de Eredivisie tot het einde van het seizoen handhaven?
Ja, natuurlijk
Misschien
We zien wel
Nee
Staat AJAX bovenaan dan??

Current results
Alxnet Free Web Tools

niewe URL

Zoals u al wellicht hebt gezien zijn wij druk bezig met het disign van een nieuwe website. De url van de website wordt dan http://clix.to/ajax en dat is de reden dat er de komende 1 a 2 weken NIET meer op deze site word upgedate. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft! Zoals u weet willen we het voor u alleen maar beter maken!

Nieuwe Poll

Jaja mensen er is weer een nieuwe poll gemaakt voor onze website. Stem hierboven op jouw antwoord en bekijk onder "polls" de uitslag van de vorige poll!

toch hersftkampioen

AJAX is door de verloren wedstrijd tegen Fc Utrecht toch wintekampioen geworden. Dit kwam doordat de wedsrijd van Feyemoord niet doorging. AJAX verspeelde in de wedstrijd in utrecht 3 punten in de 2e helft. AJAX was in de eerste helft goed opweg naar de overwinning. Maar ze gaven het in de 2e helft weg!!

1e plaats

Daar is waar ajax nu weer staat op de EERSTE plaats. Dit kwam doordat AJAX van vitesse won met 5-1 dit mede door 3 doelpunten van wie anders dan Rafael avn der Vaart! Die daarmee ook weer topscorer van de Eredivisie werd. Ook werd AJAX geholpen doordat Fc-Twente won in de slotseconden van consurrent Feyemoord!

Pech!!!

Dit was denk ik het juiste woord tegen het 1-1 spel tegen Roda JC. De panalty die Roda kreeg was totaal onterecht. Terwijl aan de andere kant Zlatan werd neergehaald en daar geen penalty voor kreeg. Toch kreeg AJAX zijn broodnodige doelpunt toch. Via wat verwarring wie de treffer maakte kreeg Zlatan hem op zijn naam geschreven!

Feyenoorders ook verdacht

Feyenoorders worden ook verdacht van een orgie. Dit keer was niet het vrouwelijke geslacht aan de beurt maar het mannlijke. Ono zou zijn teamMATEN zover hebben gekregen dat zij met hem meegingen naar de YMCA. Dit alles zou zich voor de wedstrijd tegen FC Den Bosch hebben afgespeeld.
Bijlage onder foto's!

Onze Website is gekeurd voor Meekijken Gewenst!

ajaxlogo.gif

ajaxlogo.gif

The AJAX Page